Novo, novo, novo… Priprave na vrtec

Igralnica je namenjena otrokom do 8 let starosti, v pomoč staršem, starim staršem, varuškam…
– ko otrok ni vključen v vrtec in potrebuje družno svojih vrstnikov,
– ko mlada mamica potrebuje malo spremembe in bi z otrokom rada odšla od doma in se družila,
– ko je slabo vreme in ne veste kako bi motivirali otroka,
– ko želite na fitnes, zumbo, k frizerju, s partnerjem v kino ali shopping.

Skupaj se bomo igrali, ustvarjali, razvijali potencial, brali pravljice, risali, barvali, kreirali… Redno pa bomo organizirali tudi ustvarjalne delavnice po želji in interesu otrok.

Igralnica je namenjena predvsem mirni igri, navezovanju novih prijateljstev, odkrivanju sveta zunaj televizije in računalnika, skupinski igri, sodelovanju, sprejemanju, urjenju zbranosti, vztrajnosti, doseganju ciljev, netekmovalnosti…Vse to so vrline, ki jih bodo otroci še kako potrebovali v življenju.

Pozitivno in prijetno okolje otroka umirja in zagotavlja čustveno stabilnost. Zmanjšuje stres in negativna čustva (strah, žalost, jeza, ljubosumje). Gradi otrokovo pozitivno samopodobo brez tekmovalnosti. Otroka skozi igro učimo v prvi vrsti sprejemanja samega sebe in okolice (spoštovanja vseh živih bitij). Poleg igralnice pa imamo prostor namenjen popolni sprostitvi (osebni trening in razvoj) in energijskim tretmanom. Namenjeni so predvsem nosečnicam, staršem in njihovim otrokom.

 URNIK IN PRIJAVE

Igralnica je odprta v dopoldanskem času, z obvezno predhodno prijavo. Za prijave nas lahko pokličite na telefonsko številko 041 855 355 ali pišete preko e-maila igralnica@zvedaviskrat.si.