Preselili smo se na novo lokacijo

Preselili smo se na novo lokacijo. Najdete nas na Dolenjski cesti 274 na Lavrici (nad avtopralnico Lavrica). Igralnica se nahaja v 1. nadstropju.

Igralnica Zvedavi Škrat – Srečno 2017

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/TymY5hIwrYI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Bučna coprnija

Vabljeni na Bučno coprnijo v Igralnico Zvedavi Škrat v petek, 28.10.2016 od 18:00 do 20:00.

Bučna coprnija

Pilates – začetek nove sezone

Letos bi v prvem mesecu začeli s programom,ki obsega  osnovne vaje pilatesa, nadaljevali bi s težjimi vajami, poskusili pilates flow in vmes poprijeli tudi za kakšen pripomoček, ki vaje še oteži in še dodatno krepi naše mišice. Velik poudarek bi dali mišicam medeničnega dna in globokim mišicam, na katere velikokrat pozabimo. Ne smemo pa pozabiti na našo hrbtenico in seveda počutje.

Mislim, da bo ta sezona zares nekaj posebnega,zato, če si želite nekaj dobrega narediti za svoje telo, zdravje in počutje, je pilates vadba pravi naslov, kamor se napotite.

Moja želja je, da v vadbi zares uživate in vsakič ko odidete, že komaj čakate dan,ko zopet nazaj pridete.:) 🙂 🙂

PS: Starši, ki nimate varstva, v času vadbe, lahko svojega otroka/svoje otroke, pripeljete s seboj, saj bo ta čas brezplačno preživel z ostalimi otroki v IGRALNICI ZVEDAVI ŠKRAT, pod nadzorom ga. Petre

Pridruži se nam in s seboj pripelji še prijateljico, mamo, očeta, babico, dedka ali pa pocukajte za rokav svojega moža in pridita skupaj 🙂

Nina Nose, FZS Pilates vaditeljica

pilates

Tečaj masaže dojenčka

Tečaj masaže dojenčka se prične 3.10.2016 ob 10.00 uri v Igralnici Zvedavi Škrat na Lavrici.

Na štririh srečanjih se boste naučili:
– kako zmasirati vašega dojenčka od glave do peta:
– kako dojenčka pomiriti
– omiliti prebavne težave
– vplivati na zdrav motorični razvoj
– kako se preko intenzivnega dotika povezati z otrokom
– in zaznati njegove potrebe.

Prijetno in koristno druženje prinese obema veliko lepih in veselih trenutkov, saj je dnevno masiran otrok zadovoljen in se počuti varnega.

Tečaj bo vodila Mojca Kurent, višja medicinska sestra. Prijave in informacije na telefon 041 338 555 ali na www.masazadojencka.si.

masaza-dojencka-2016